Keeps the doctor away!

Var inte alls tänkt att jag ens skulle baka igår. Jag har varit så galet trött på senaste, jag minns ärligt talat inte sist jag sov ordentligt.

Igår knarkade jag kaffe, Celsius och Nocco tills jag skakade- allt för att inte somna på tangentbordet på jobb. Och efter jobb var det bara att pudra näsan och snällt åka raka vägen ner till stan för lite god mat och mys på Paolos. Och uppenbarligen slutade det inte där heller för så ställde någon en STOR korg med nyplockade äpplen framför mig på kvällskvisten och då gick det som det gick- jag gjorde en efterrätt i form av saftig äppelkaka med krispigt kanel/kardemumma/kokos- täcke.

Sömnkontot fick alltså återigen lida. 
Idag är heller inget undantag. Jag har nämligen fått en beställning på två tårtor till ett dop på lördag så jag har börjat med bottnarna idag, sen ska jag göra fyllningarna imorgon, bygga tårtorna på fredag och dekorera och lämna över de på lördag. Flitens lampa exploderar snart.

På lördagkväll tar jag iallafall en liten paus från bakning, för då lämnar jag Helsingborg för ett litet äventyr på annan ort.
Har även bestämt mig för att ta ut lite semester. Tänkte faktiskt först skippa semester helt och hållet i sommar, med tanke på att jag ganska nyligen kom hem och faktiskt inte alls känt behovet.
Men den senaste veckan har verkligen fått mig på andra tankar. Så mycket jag vill hinna med samtidigt som jag vill vila och njuta av solen och umgås med nära utan att stressa över tiden. Så jag jobbar två veckor till sen ska jag försöka komma in i lite sommarfeeling innan jag välkomnar hösten med öppen famn.

För som jag längtar till höst, regn, rusk, tjocka tröjor och mys..!

 

 
 
Me muero de ganas... ☮